Gästspel: Sebastian Boudet
Paris
Vi är jätteglada att presentera Sébastien som vår första gästkock. En otrolig duktig och drivande person som tycker att bra bröd borde vara en allemansrätt. Han har med enkla medel hjälpt oss att ta fram vårt alldeles egna surdegsrågbröd som serveras varje dag på Kalf & Hansen.
Fredagen den 13 februari är det premiär och på menyn står Paris, en rätt komponerad av fisk- och musselqueneller med tomat, saffran, purjolök och olivbröd bakat på surdeg. Pris: 100 kr.
- De flesta välkända fiskrätter i Frankrike består av utrotningshotade fiskar, därför valde jag hållbar svensk fisk och svenska musslor. Och genom att smaksätta såsen med härliga ”bouquets garnis” och en touch av saffran har jag fått fram en djup och jordnära smak, avslöjar Boudet.
Sébastien finns på plats på premiären för att berätta mer om rätten Paris och signera sin senaste bok 'Le Bakbok'.