IMG_8317 (1).JPG

VARFÖR KALF & HANSEN?

God mat lagas alltid från grunden. När man också får arbeta med fina råvaror blir man stolt, glad, duktig och snart kan man lära ut den viktiga kunskapen till nästa generation. Att kunna stå rakryggad med det man jobbar med är fantastiskt. Vi tror att det finns ett sug och en längtan efter mat som inte bara är lättillgänglig utan också jäkligt god, nyttig, och schysst producerad. Så när vi skapar vår meny utgår vi självklart från mat lagad av närproducerade och säsongens färska ekologiska råvaror.

Varför skulle vi – eller kunderna – nöja sig med mindre?

Vårt mål är att ingen mat ska slängas, noll procent svinn. Dels för att det är dyrt att slänga mat, dels för att det är förlorad arbetstid och slöseri med vår naturs resurser. I förlängningen hoppas vi att vår vision i sin tur inspirerar gästerna att ta med sig våra tankar och sätt att laga mat till sina egna hem.


VEM DU ÄR

Du är en lyhörd servicemänniska och en god medarbetare. 
Du drivs av att leverera goda resultat och tycker om att arbeta i ett högt tempo med människor.
Du är självgående och tar gärna egna initiativ.
Du har erfarenhet av arbete i restaurang eller bar alternativt annat serviceyrke. 
Som person är du ambitiös med en stark inre drivkraft.
Du är strukturerad och har god förmåga att motivera dig själv i ditt arbete.


LEDIGA TJÄNSTER

HELTID
DELTID

Intervjuer sker löpande.

Ansökan skickas till info@kalfochhansen.se.