CATERING
SÄSONGENS MENY
Vintermeny
Med reservation att vissa råvaror kan bli ersätta om de inte finns tilllgänliga just då
Surdegsrågbröd och focaccia med linssmör, solroskärnor och fänkål
Svartbönhummus med sallad på grönkål, höstärt, mango och chili
Ugnsbakad sej med räkmajonnäs med äpple, vitkål och basilika
Viltspett med svamp, apelsin, nejlika och pumpa
Grönmögelost med rostad jordärtskocka, hasselnötter och hjortron
Valnötskaka med mörk choklad och lingon
Pris 525 SEK per person
Vegetarisk vintermeny
Surdegsrågbröd och focaccia med röra på linser och brynt smör
Svartbönhummus med sallad på grönkål, höstärt, mango och chili
Lättkokta ägg med vitlöksmajonnäs, äpple, vitkål, potatis och basilika
Stekt rotselleri med svamp, apelsin, nejlika och pumpapuré
Grönmögelost med rostad jordärtskocka, hasselnötter och hjortron
Valnötskaka med mousse på vit choklad och lingon
Pris 475 SEK per person
Så här fungerar catering hos oss:
1. Bestäm vilka rätter du vill ha
2. Kontakta oss på catering@kalfochhansen.se med antal personer, vilka rätter och om ni vill ha det upplagt på serveringsfat eller portionsförpackat. Senast 2 dagar innan leveransdag. Du kan även ringa 08 - 510 650 70 med din beställning.
3. Vänta på bekräftelsemejl
4. Leverans - Maten ni beställer kan hämtas hos oss eller går att få levererad. Leveranspriser startar från 400 SEK. Mat upplagd på fat kräver en återlämning.
Observera:
Vi arbetar med råvaror i säsong, ibland kan det ske mindre ändringar i ingrediensval. T.ex. en färsk ört mot en annan färsk ört, eller en rotfrukt till en annan rotfrukt.
Vi arbetar mot 0% matsvinn. Vi har samlat ihop våra bästa matsvinnstips för dig här.