CATERING
SÄSONGENS MENY

 

Vintermeny

Med reservation att vissa råvaror kan bli ersätta om de inte finns tilllgänliga just då

Surdegsrågbröd och focaccia med linssmör, solroskärnor och fänkål

Svartbönhummus med sallad på grönkål, höstärt, mango och chili

Ugnsbakad sej med räkmajonnäs med äpple, vitkål och basilika

Viltspett med svamp, apelsin, nejlika och pumpa

Grönmögelost med rostad jordärtskocka, hasselnötter och hjortron

Valnötskaka med mörk choklad och lingon

Pris 525 SEK per person


Vegetarisk vintermeny

Surdegsrågbröd och focaccia med röra på linser och brynt smör

Svartbönhummus med sallad på grönkål, höstärt, mango och chili

Lättkokta ägg med vitlöksmajonnäs, äpple, vitkål, potatis och basilika

Stekt rotselleri med svamp, apelsin, nejlika och pumpapuré

Grönmögelost med rostad jordärtskocka, hasselnötter och hjortron

Valnötskaka med mousse på vit choklad och lingon
Pris 475 SEK per person


Så här fungerar catering hos oss:

1. Bestäm vilka rätter du vill ha

2. Kontakta osscatering@kalfochhansen.se med antal personer, vilka rätter och om ni vill ha det upplagt på serveringsfat eller portionsförpackat. Senast 2 dagar innan leveransdag. Du kan även ringa 08 - 510 650 70 med din beställning.

3. Vänta på bekräftelsemejl

4. Leverans - Maten ni beställer kan hämtas hos oss eller går att få levererad. Leveranspriser startar från 400 SEK. Mat upplagd på fat kräver en återlämning.


Observera:

  • Vi arbetar med råvaror i säsong, ibland kan det ske mindre ändringar i ingrediensval. T.ex. en färsk ört mot en annan färsk ört, eller en rotfrukt till en annan rotfrukt.

  • Vi arbetar mot 0% matsvinn. Vi har samlat ihop våra bästa matsvinnstips för dig här.